Fullmåne Seremoni

Fullmåne Seremoni

Vi legger alle merke til månen, det ligger dypt i underbevisstheten vår. Nymånens energi gir deg kraft til ny start, mens fullmånene har fokus på fullførelse eller skift i retning.

Føler du deg 'draget' av månenes magiske lys, og føler du trang til å gjøre noe ekstra på fullmånekvelden, vil jeg gi deg litt inspirasjon her til å lage din egen fullmåne seremoni.

Jeg liker å holde det enkelt  og simpelt, så det ikke er så mye å huske på underveis, men jeg er sikker på at internett gjemmer på større og lengre beskrivelser.

Hva skal jeg bruke

Tenk på om du vil gjøre det alene, eller om du ønsker å invitere en som er deg nær. Dere kan også avtale å gjennomføre seremonien samtidig, på hvert deres sted. PÅ den måten vil dere oppleve å være forbundet igjennom energier og tanker - og det kan bli veldig powerfullt.

Du skal bruke et stearinlys, litt friske blomster, røkelse eller hvit salvie (ikke 100% nødvendig, men jeg anbefaler det, selv bruker jeg alltid hvit salvie), papir, noe å skrive med, en liten skål med vann (eller badekar, havet o.l.).

Rens energien din

Start med å tenne røkelse/hvit salvie og rens auraen og rommet med røyken. Det kan du gjøre veldig lett ved å føre røkelsen/salvien rundt deg i hele rummet. Når du kommer til deg selv, så lar du røkelsen omslutte deg i  sirkler  oppe fra krone chakra (toppen av hodet ditt) og ned. Forestill deg at røyken oppløser den tunge energien du bærer i auraen din. Bruker du ikke røkelse/salvie, så gjør det med hendene dine istedet - børstene små bevegelser, som starter på toppen av hodet og beveger seg ned.

Skap ditt eget rum

Det er aller best å gå ut under månen direkte lys, men det er ikke alltid vær og årstid er så ideelt til det. Hvis du har mulighet for å se på månen fra der du har seremonien din er det ideelt. Du kan for eksempel stå ved vinduet, så månelyset skinner på deg. Slukk så mye av kunstig lys som mulig. Hvis du har krystaller eller andre spesielle gjenstander som betyr noe spesielt for deg, så plaser dem foran deg. Husk en vase med en frisk blomst, det hjelper deg til å huske naturens energi og skjønnhet og åpner sansene dine. Legg fram papir og blyant.

Fullmåne Refleksjon

Når du er helt klar så tenn stearinlyset ditt.  La roen spre seg til kropp og sjel mens du ser inn i lyset.

Forbinn deg til månene. Hvis skyene og plaseringen din tillater det, så se opp på månen og anerkjenn visdom, kjærlighet og styrke fra månene. Gi uttrykk for takknemligheten din, takknemmelighet for månens eksistens i tankene dine og send intensjonene dine opp til månen. Du kan gjøre dette med lukkede øyner, om du ikke visuelt kan se månen.

Hvis du har avtalt å forbinne deg til andre, er det her du mentalt ber dem komme inn - før dere forbinner dere til månen, Lukk øynene og si navnene høyt, visualiser ansiktene, merk hvordan energi-vibrasjoner forbinner seg og finner hverandre.

Tenk tilbake på de siste to ukene. Hva har skjedd i livet ditt, hva har holdt deg igjen, hva er ikke lykkes, Hva håper du å få hjelp og inspirasjon til fra fullmånen? Få ro på tankene dine og sentrer deg i deg selv - med fokus på dine egne fullmåne intensjoner. Ta papiret og skriv ned, det du gjerne vil slippe. Det kan være en overbevisning, en dårlig vane, sinthet, tristhet , hva som helst som forstyrrer roen din og forhindrer deg i å oppfylle drømmene dine.

Noen ganger er det vi har bruk for å slippe, den intensjonen vi har fokusert på lenge. Kanskje er du ikke lengre den personen du var dengang du fastsatte intensjonen din, kanskje tjener den ikke det beste i din sjels utvikling. Eller kanskje ble intensjonen satt ut fra forutsetninger, som nå har endret seg. Underskriv og datér teksten din, og skriv til sist "Jeg slipper dette!"

Gi slipp

Sitt et øyeblikk og mediter på det du har skrevet ned. Si til deg selv, " Jeg gir slipp, jeg har ikke bruk for dette lengre". Ta hjørnet av papiret ditt og hold det over stearinlyset og la det du gir slipp på bli oppslukt av flammen. (Du kan stille lyset ditt på et metallbrett eller en tallerken, så du ikke får satt fyr på huset). Se hvordan det virkelig forsvinner i flammene, det blir mindre og mindre inntil det ikke eksisterer i livet ditt lengre. Mediter et par minutter over hva du nå ønsker å utrette og hva det nå er plass til i livet ditt, nå som du har gitt slipp på det som blokkerte energiene dine. Når du fjerner en ting, blir det plass til noe nytt. Bruk fullmånenes lys som en manifestasjon og en forsterkning av det nye som er på vei.

Rensning og opplading

Å gi slipp kan være en veldig følelsesmessig reise. Det føles veldig godt å la seg 'bade' i månens lys, som en rensing og opplading. Stå under månen, la lyset fra månen holde rundt deg, trekk det inn i sjelen din, i kroppen din og merk at du blir fornyet.

Er det ikke måneskinn der du er, kan du skape et 'månebad'. Du kan lage et rituelt bad ved å dyppe hendene dine i skålen med vann. Mens du gnir hendene mot hverandre visualiserer du at du vasker deg ren i månens lys. Du kan også ta en varm dusj med en velduftene badeolje, her visualieserer du at dråpene som treffer huden er månens lys - bruk lyset du brukte til seremonien tent inne på badet imens. Badekar er selvfølgelig en optimal måte å la månenes lys/vand komme overalt på deg. Den aller mest perfekte er å gå ut i havet, i månens lys på vannet - la deg velsigne av både Moder Hav og Bestemor Måne på en gang.

Hold øye med når det er fullmåne og prøv denne sermonien - den virker!

Legg igjen en kommentar