Dagens Tarot Kort Torsdag 7 Mars 2019

Hierofanten og to av staver.

I dag handler det om å ha tro på deg selv, du er vel vitende om at du er på riktig vei så sett i gang gjør noe ut av planene dine. Din plan begynner endelig å ta form, og Du beveger deg fysisk mot målene dine. Du har sittet og holdt på med tegnebrettet en god stund og nå er det dags for handling. Husk at dette bare er begynnelsen, så prøv å holde et jevnt tempo slik at du ikke mister fokus. Husk du kan ikke løpe før du kan gå. Bare ta ett steg om gangen, og du vil se positive resultater manifestere seg. Hvis du føler at du trenger det, er det også en god dag å søke råd og hjelp. Ikke glem du trenger ikke å stå alene i dette.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

The hierophant and two of wands

Today is about having faith, knowing that you are on the right path and taking action on your plans. Your plan is finally starting to take shape. You are physically moving towards your goals. You have been at the drawing board for a while and now it’s time for action. Remember that this is only the beginning stages, so try to keep it at a steady pace so you don’t lose focus. Don’t run before you can walk. Just take one-step at a time and you will see positive results manifest. If you feel you need to, today is also a good day to seek advice and help. Don’t forget you are never alone in this.

Legg igjen en kommentar