Dagens Tarot Kort Onsdag 6 Mars 2019

Dommen og esset av beger.

I dag kan du endelig begynne å kjenne på all den innsatsen du har gjort, endelig viser seg at det nytter. Du kan føle deg følelsesmessigst opplyst som om dette er den nye oppvåkingen du har ventet på. I dag er en veldig åndelig dag, meditere og forbinde deg selv med ditt høyere selv. Det ville være en god ide å få tak i en dagbok og skrive ned hva du ønsker å manifestere. I dag viser det seg et glimt av hvordan sommeren din kan bli, hvis du åpner deg følelsesmessigst og slår på lyset. Stol på at universet viser deg veien du har ventet på.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

Judgment and ace of cups

Today you can finally start feeling as if all the effort you have put in is finally showing some promise. You may feel emotionally enlightened as if this is the new awakening you have been waiting for. Today is a very spiritual day, meditate and connect with your higher self. It would be a good idea to get a diary and write down what you wish to manifest. Today shows you a glimpse of how your summer can be, if you open up emotionally and let the light in. Trust that the universe is showing you the path that you have been waiting for.

Legg igjen en kommentar