Sitronblad

Hei! I dag handler det om sitronblad og den flotte egenskapen til sitronblad. Moren min hadde et sitrontre og når hun døde av lungekreft i fjor visste jeg at det var absolutt nødvendig å rense huset og spesielt rommet hennes, at jeg skulle ta vekk de mørke enheter og tunge energi relatert til sykdommen og de veldig lave følelsene. Så jeg brukte mange ting, inkludert sitronblad, som jeg fikk beskjed gjennom intuisjonen min. Sitrontreet fungerer med energien fra solen og både blad og frukt støtter hjertet og andre vitale organer, og beskytter oss og huset fra negativitet. Jeg hadde en sterk reaksjon på rommets energi og til å brenne noen sitronblader hver natt gikk det bort veldig fort å rense. Men det er ikke alt. Jeg har også begynte å ta sitronblad og laget det som te, det er så mange helsefordeler som teen hjelper til med, det er bra for immunsystemet og luftveiene, renser leveren, bidra til fordøyelsen og unngår forstoppelse, eliminere parasitter, og alkaliserer kroppen. Rikt på antioksidanter, vitamin C, phyto kjemikalier og koffein blant andre, det er anti-inflammatorisk, antiseptisk og antikoagulerende. Også god som sedativ, det kan brukes på sår, til å få ned blodtrykket, til å gå ned i vekt, og mot hodepine. Fem til syv blader per kopp og en til to kopp om dagen er bra nok. Unngå hvis lav blodtrykk, svake tenner eller anemi. En sist tips, ta som fotbad hvis du har håvende føtter. Teen lukter deilig og jeg håper at dere koser dere med denne deilige teen når dere kan.
Klem fra meg Agustina

Ha en strålende tirsdag!

Legg igjen en kommentar