Dagens Tarot Kort Tirsdag 26 Februar 2019

Verden og syv av mynter.

Du kan føle deg litt utålmodig i dag som om alt tar for lang tid. Selv om det kan føles som om at alt er etter planen, så er det egentlig ikke det. Ikke bekymre deg og ikke gi opp ennå, du er nesten der. Universet er bak deg, så ha litt tro på at det går bra. Åpne øynene dine og se hele perspektivet og alt potensialet som er der rett foran deg. Det er nesten tid for innhøstingen nå, du bare gi det deg selv de få ekstra dager eller uker alt er perfekt tidsbestemt. All din innsats og hardt arbeid vil betale seg til slutt, men bare hvis du ikke mister fokus. Dette handler om din økonomiske sikkerhet, så stopp ikke med hva du gjør, da det kan føre til lengre forsinkelser.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

The world and seven of pentacles

You may be feeling a bit impatient today as if it is taking too long. Even though it may feel as if it is behind schedule, it is really not. Do not worry and don't give up yet, you are nearly there. The universe is behind you so have some faith. Open your eyes and see the full perspective and all the potential that is there right in front of you. Its nearly time for harvest, you just have to give it those few extra days or weeks until it is perfectly timed. All your efforts and hard work will be paying off in the end but only if you don't lose focus. This is all about your financial security so do not stop what you are doing, as that can result in longer delays.

Legg igjen en kommentar