Dagens Tarot Kort Onsdag 20 Februar 2019

Vognen og pasjen av mynter.

Nå er det tiden inn for deg å begynne å handle, alle de store ideene og konseptene som du har brygget på så lenge i fantasien din. I dag er dagen for å gjøre dem virkelige! Du er bare i begynnelsen av et nytt prosjekt eller et eventyr. Dette vil kreve at du er veldig fokusert på konkrete resultater. Vær klar over hvilke ferdigheter og ressurser du trenger for å tiltrekke deg rikdom og overflod. På dette tidspunktet er det viktig at du tar vare på deg selv, og at du klarer og være trygg på å uttrykke dine behov og ønsker, ellers går det ikke slik du ønsker. Du må ha tro på deg selv og kjennskap til hvem du er og hva du står for.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

The chariot and page of pentacles.

Now is the time for you to start acting on all of those grand ideas and concepts that have been brewing in your imagination for a while. Today is the day to make them real! You are just at the beginning stages of a new project or venture. This will require you to remain focused on tangible outcomes and results. Be clear on what skills and resources you will require in order to draw wealth and abundance towards you. It may be important for you to look after yourself at this time and be confident in expressing your needs and wants, otherwise things may not go the way you wish. You need to have faith in yourself and know fundamentally whom you are and what you stand for.

Legg igjen en kommentar