Dagens Tarot Kort Tirsdag 19 Februar 2019

Eneboeren og tre av staver.

Det er ingen bevegelse for deg i dag. Det er som om du sitter fast i planleggingsfasen når det gjelder livet ditt nå og i fremtiden. Hvis du skal finne ut av dette så hjelper det ikke å isolere deg selv fra verden, det vil bare trekke det lengere ut. Kanskje bør du be om hjelp i stedet for å analysere alt selv. Er du virkelig sikker på at du vil gjøre dette? Hvis du føler at du ikke er klar, kan det faktisk være at du er klar, så ta en dyp pust og ta det første skrittet i dag. Husk at babysteg kan gjøre store forandringer. Det er aldri et perfekt øyeblikk i livet, det er bare øyeblikk, så ta sjansen og få en seier i dag. Kanskje en endring i scenariet kan hjelpe deg med å få mer klarhet og et bedre perspektiv, alt annet bare ikke sitt der.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

Hermit and three of wands

There is no movement within your day today. It’s as if you are stuck in the planning stages of your life or future. Isolating yourself from the world will not help you figure this out it will only drag it out longer. Maybe you should ask for help instead of over analyzing everything. Are you really sure, you want to do this? If you feel you’re not ready maybe you actually are ready, so take a deep breath and take the first step today. Remember baby steps can make big changes There is never a perfect moment in life, there are only moments, so take a chance and triumph the day. Maybe a change of scenery can help you gain more clarity and perspective, just don’t sit there.

Legg igjen en kommentar