Dagens Tarot Kort Søndag 17 Februar 2019

Den hengte mannen og tre av staver.

I dag handler det om å tro på deg selv, ikke gi deg inn i tvilen. Du har planlagt i lengere tid og nå er det på tide å komme i gang. Du må begynne å gjøre planene dine. Ikke glem å tro på at det er riktig tidspunkt for deg å starte nå. Selv om du føler at alt ikke er helt perfekt, husk at det ikke er noe som vil være helt perfekt. Alt du kan gjøre er å gi det ditt beste. Du vil aldri vite før du har prøvd, husk det.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

Hanged man and three of wands

Today is about believing in yourself do not give in to the doubt. You have planned and planned now it is time to get started. Take actions on your plans. Do not second-guess everything; believe that it is the right time for you to start. Even though you feel not everything might be perfect, remember there is no such thing as perfection. All you can do is give it your best. You will never know until you have tried, remembering that.

Legg igjen en kommentar