Dagens Tarot Kort Torsdag 14 Februar 2019

Hierofanten og knekten av staver.

I dag handler det om lyst og den seksuelle energien i oss. La tankene dine ta en pause i dag. I dag skal du ikke fokusere på ekteskap, det å slå seg ned og få barn. Det som er viktig i dag er hvordan du føler og hvordan du uttrykker det. Fokus på lidenskapen hvis du har et forholdet, ikke nødvendigvis fremtiden i det. Nå og da er det viktig å fjerne alvorligheten i våre relasjoner og våre liv generelt og bare ta sjansen og være litt dristig. Hvis du ikke har en partner, så doll deg selv opp. Gå ut, snakk med nye mennesker, gå på en dato, bare prøv noe nytt. La spenningen lede deg. Selv om du ikke føler det, prøv i det minste. Ingenting vondt kommer fra å prøve. Lidenskapen ligger i deg alt du trenger å gjøre er å tørre å gi det ut.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

The Hierophant and knight of wands

Today is about lust and the sexual fire within us. Let your mind take a break today. Do not focus on marriage, settling down and having kids. What is important is today now, how you feel and express it. Focus on the passion of the relationship not necessarily the future of it. Now and again, it is important to remove the seriousness of our relationships and our lives in general and just be a bit daring. If you do not have a partner, then doll yourself up. Go out, talk to new people, go on a date, and just try something new. Let the excitement drive you. Even if you do not feel like it, at least try. Nothing bad came from trying. The fire is lurking within you all you have to do is let it out.

Legg igjen en kommentar