Dagens Tarot Kort 13 Onsdag 2019

Styrken og ess av mynter.

Du har styrken til å starte igjen. Hvis du har planlagt eller ønsker å starte noe nytt, om det er et prosjekt, en ny jobb, eller hva det måtte være, i dag er den perfekte dagen. Ikke fortsett å si at du venter på riktig tidspunkt, og at det ikke er i dag. Ikke fortsett med å utsette dette og finne unnskyldninger for deg selv. I dag er dagen. Likevel trenger du tiltak for å lykkes, ikke la tvil og frykt stoppe deg. Vi er bare så svake som våre svakeste tanker, ta kontroll over tankene. Finn din indre styrke og la den skinne. Virkelig vis deg selv, at du tror på deg selv, og at du vet at dette vil fungere. Hvis du venter til i morgen vil du miste muligheten som er til stede i dag. Hvis du klarer å bruke dagen i dag klokt, vil du resultatet av dette rundt årsskiftet eller begynnelsen av neste år. Så hvorfor vente, start IDAG, du har ingenting å tape.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

Strength and ace of pentacles

You have the strength to start again. If you have been planning or wanting to start something new, a project, a new job, whatever it might be, today is the day to do it. Do not keep saying you are waiting for the right time and that it is not today. Do not keep putting it off and making excuses for yourself. Today is the right time. Nevertheless, you need action to succeed do not let doubt and fear stop you. We are only as weak as our weakest thoughts. Use mind over matter. Find your inner strength and let it shine. Really, show yourself you believe in you and that you know this will work. Waiting until tomorrow will make you lose the opportunities present for you today. If you manage to use today wisely then the result of this will be present at the end of the year beginning of next year. So why wait, start today you have no time to lose.

Legg igjen en kommentar