Dagens Tarot Kort Tirsdag 12 Februar 2019

Solen og dronningen av beger.

I dag skinner solen på deg og du føler deg super bra. Du våknet med et smil i fjeset som om ingenting kan komme i veien for deg i dag. Gå ut, ha det gøy, slipp barnet i deg ut. Noen ganger trenger vi dager som dette for å kunne slappe av og nyte livet, i stedet for å tilbringe hver dag hvor du bekymrer deg for neste dag eller neste uke. Prøv å leve i nuet, for i dag i dette nåværende øyeblikk er det som betyr noe. Bare husk å være litt forsiktig ikke gni det inn i andre folks ansikter. Spesielt de som fremdeles sliter med å finne balanse, da deres negativitet kan få deg ned. Du må nyte at det er en god dag i dag. Vær glad, men ha balansen, du vet aldri hva morgendagen kan bringe. Det er en liten fare at du kan være over emosjonell i dag, så prøv og finn en sunn balanse.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

The sun and queen of cups

Today the sun is shining and you are feeling good. You woke up with a smile on your face as if nothing can come in your way. Go out have fun let out the child within you. Sometimes we need days like this to relax and enjoy life instead of spending every day stressing and worrying about the next day or next week. live for today this present moment is what matters. Just remember to be a bit cautious about rubbing this into other peoples faces. Especially the ones that are still struggling to find balance, as their negativity can bring you down. You need to enjoy that today is a good day. Be happy but don't become too big-headed about it, you never know what tomorrow may bring. You can be over emotional today so try and find a balance.

Legg igjen en kommentar