Dagens Tarot Kort Lørdag 9 Februar 2019

Den hengte mann og knekten av mynter.

I dag ligger det ingen forandringer i livet ditt, men det er fordi du ikke gjør noen endringene heller. Du er verken glad eller sint rundt din nåværende situasjon. Du føler deg rolig og føler at ting er helt greit hvordan det er i dag. Du er for komfortabel. Ta et skritt tilbake og prøv å se det store bildet. I dag er ikke en dag hvor du skal å være lat i sofaen, det er en dag hvor du må komme seg ut av komfortsonen og gjøre noe. Du skal Ikke dramatisk prøve å gjøre de store endringene, men det å betale regningene eller rengjør huset må du heller ikke glemme. Små endringer i dagen din i dag kan få deg til å føle deg mer produktiv og lykkeligere enn på lenge.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

Hanged man and knight of pentacles

Today nothing will change within your life, as you cannot be asked to make the changes either. You are neither happy nor angry about your present situation. You feel placid and content leaving things how they are. You are too comfortable. Take a step back and try to see the big picture. Today is not a day to be lazy stuck on the couch; it is a day to get out of your comfort zone and do something. Don’t go to over dramatic trying to make big important life decisions but don’t forget to pay the bills or clean the house either. Small changes in your day today can get you feeling more productive and happier.

 

 

Legg igjen en kommentar