Dagens Tarot Kort Fredag 8 Februar 2019

Narren og fire av mynter.

I dag kan du faktisk ta en risk så lenge du holder deg på beina. Det er på å komme deg ut av komfortsonen din. Gå ut og se verden, ikke lås deg inni i deg selv. Ikke la din frykt for å miste stoppe deg i å nyte livet. I dag er den dagen da du kan gi deg selv det lille ekstra. Ja, økonomisk sikkerhet er viktig, men bare spare og aldri bruke, det vil ikke få pengene til å vokse. Noen ganger må du bruke for å få mer. Jo lengere du låser deg selv i frykten for å miste, så er det store sjanser for at du vil miste. Nyt hva du har og vis det takknemlighet slik at mer kan manifesteres.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

The fool and four of pentacles

Today is a day for taking risks and keeping yourself on your toes. Time to get you out of your comfort zone. Go out and see the world, do not lock yourself inside. Do not let your fear of losing stop you in enjoying life. Today is that day you can give yourself that little extra. Yes, financial security is important but hiding it and never spending it will not make it grow. Sometimes you need to spend in order to gain. The longer you latch onto the fear of losing the more you are likely to lose. Enjoy what you have and show it appreciation so that more can be manifested.

 

 

Legg igjen en kommentar