Dagens Tarot Kort Tirsdag 5 Februar 2019

Magikeren og tre av staver.

Hvis du har tenkt over når er den perfekte dagen til å starte noe, Så er det den perfekte dagen i dag. Studenten har nå blitt mesteren. Du har alle verktøyene til din disposisjon, alt ditt harde arbeid og forskning kan nå til slutt bli lønnet. Suksessen er innen rekkevidde, alt du trenger å gjøre er å strekke deg ut og ta det. Ikke la alt ditt harde arbeid gå til spille, bruk det produktivt i dag for i dag kan du skape enda mer suksess. Du er i begynnelsesstadier i det å få det til. Alt begynner i dag for deg. Mulighetene kommer ikke så ofte, så ikke stå over denne muligheten i dag. Selv om du ikke er hundre prosent sikker på at du er klar, Så er du det. Vær klar over dine underliggende motiver og intensjoner. Du er så sikker på målet ditt at alle distraksjoner har blitt fjernet, og du kan tilegne deg oppgaven med fullstendig konsentrasjon, besluttsomhet og vilje.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

The magician and three of pentacles

If you have been thinking of when is the perfect day to start something? Then today is that day. The student has become the master. You have all the tools at your disposal, all your hard work and research can now finally be paid off. Success is within your reach, all you have to do is stretch out and grab it. Do not let all your hard work go to waste use it productively in your day today to create even further success. You are at your beginning stages of accomplishment. It all starts with today for you. Opportunity does not come knocking often so do not lose out on this one. Even if you are not hundred percent sure you are ready, you are. Be clear about your underlying motives and intentions. You are so sure about your goal that all distractions have been removed and you can devote yourself to the task with complete concentration, determination, and will

 

 

Legg igjen en kommentar