Dagens Tarot Kort Mandag 4 Februar 2019

Månen og åtte av sverd

I dag kan det føles som en vanskelig dag som om du ikke vet hva som er riktig og hva som er galt. Sinnet ditt får deg til å tro at det ikke er noen vei ut av din nåværende situasjon, og at ingenting kan gjøres for å gjøre det enklere for deg heller. Du tviler hele tiden på deg selv og dine handlinger, slik at du over analyserer hver situasjon enten det er fortiden eller nåtiden din. Du sitter fast i ditt eget sinn. Det er på tide å ta et dypt åndedrag og bare fokusere på pusten din. Du må prøve å få stillhet i sinnet ditt for å få klarhet. I dag er ikke den beste dagen for å ta noen store beslutninger rundt endringer, så prøv med de små endringer for øyeblikket, i det minste til du føler at du har kontrollen igjen. Noen ganger trenger vi dager som dette, slik at vi ikke tar feil valg når det gjelder fremtiden. Alt skjer av en grunn, så ikke bekymre deg. Viktigheten som vi ønsker å lære deg i dag er at det er viktig å ta et dypt pust fra tid til annen og bare slutte å tenke. Lettere sagt enn gjort, vet vi, men prøv å bruke hjertet og føl i stedet.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

the moon and eight of swords

Today may feel like a difficult day as if you don't know what is right and what is wrong. Your mind is making you believe there is no way out of your present situation and that nothing can be done to make it any easier for you either. You are constantly doubting yourself and your actions, making you overanalyze every situation past or present. You are stuck within your own mind. Its time to take a deep breath and just focus on your breathing. You need to try and silence your mind in order to gain clarity. Today is not the best day for you to be making any life-changing decisions so try to keep it small for the time being, at least until you feel as if you are in control again. Sometimes we need days like this so that we don't make wrong choices for our future. Everything happens for a reason so don't worry. The importance that today wants to teach you is that it is important to take a deep breath from time to time and just stop thinking. Easier said than done we know, but try to use your heart and feel instead.

 

 

Legg igjen en kommentar