Dagens Tarot Kort Lørdag 2 Februar 2019


Den elskende og kongen av sverd.

I dag handler det om å stole på dine egne instinkter. Du kan være omgitt av noen som ikke har alle de beste hensiktene for deg. Så prøv å tenke godt over hvordan du lar folk påvirke deg, spesielt i dag. Uansett hvor mange mennesker som vil hjelpe deg, så kan du, bare være den som faktisk gjør en forskjell. Du må ta kontroll over ditt eget liv og hvordan du skildrer deg selv til andre. Begynn i dag prøv å være mer positiv og se hvor det fører deg. Ta en avgjørelse om gangen, ikke gjør for mye men heller ikke for lite. Du må ta et valg når det gjelder din fremtid, men vær smart hva slags valg du tar.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

The lovers and king of swords

Today is about trusting your own instincts. You may be surrounded by someone who doesn't have all the best intentions for you. So try to vary on how you let people influence you especially today. No matter how many people want to help you, only you can be the one to actually make a difference. You need to take control of your own life and how you portray yourself to others. Start by trying to be more positive and then see where it leads you. Take one decision at a time, don't over do it or under do it. You need to make choices for your future but be smart about them.

 

 

Legg igjen en kommentar