Dagens Tarot Kort Torsdag 31 Januar 2019

Eneboeren og ni av beger.

I dag handler det om å åpne opp mer følelsesmessig. Du er nå egoistisk og følelsesmessig grådig. Dette hjelper deg ikke på noen måte i dine sosiale kretser. Du har isolert deg selv fra verden for lenge, det er på tide å gå ut fra skyggene og kommunisere med mennesker igjen. Vis verden hvem du egentlig er, ikke som de tror du er. Prøv å ta det første skrittet i dag, gå ut og kanskje smil til noen. Du kan ikke bli avvist eller akseptert hvis du aldri prøver. Sosial angst vil ikke forsvinne av seg selv, du må selv gjøre endringer slik at det gjør det lettere.

 

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

Hermit and nine of cups

Today is about opening up more emotionally. You are being selfish and emotionally greedy. This is not helping you in any way within your social circles. You have isolated yourself from the world for too long, it is time to step out from the shadows and communicate with people. Show the world who you really are not who they believe you to be. Try to take the first step today go out and maybe smile at someone. You can’t be rejected or accepted if you never try. Social anxiety will not disappear by itself you have to do changes to make it easier.

 

Legg igjen en kommentar