Dagens Tarot Kort Onsdag 30 Januar 2019

Døden og ess av beger.

Du går gjennom en følelsesmessig overgang i livet ditt nå. Det gamle slutter, slik at den nye kan begynne. Dette er ikke en lett begynnelse for deg selv om den er obligatorisk. Du har egentlig ikke et valg alt du kan gjøre er å se frem og åpne opp for de nye eventyrene som ligger foran deg. Du er kanskje ikke klar til å gi slipp, men du må. Dette er en rensing av din følelsesmessige bagasje. Hvis du Fokusere på hva du har hatt eller hvordan ting har vært, det vil ikke hjelpe deg nå. Din følelsesmessige reise begynner i dag likevel slutter den ikke til sommeren. Dette er en lang overgang du er i ferd med å gå gjennom. Stol på at universet leder deg i veien mot rettferdighet.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

Death and ace of cups

You are going through an emotional transition in your life. The old is ending so the new can begin. This is not an easy beginning for you although a compulsory one. You do not really have a choice all you can do is look forward and open up for the new adventures ahead. You might not be ready to let go yet but you need to. This is a cleansing of your emotional baggage. Focusing on what you have had or how things have been will not help you in moving on. Your emotional journey starts today nevertheless it does not end until the summer time. This is a long transition you are about to go through. Trust that the universe is guiding you towards your path of righteousness.

Legg igjen en kommentar