Dagens Tarot Kort Tirsdag 29 Januar 2019

Den hengte mannen og ni av sverd.

I dag handler det om at du må prøve å komme deg ut av hodet ditt. Du kan føle deg deprimert og føle at det ikke er noe lys igjen i deg som kan skinne. Ikke glem! alt dette er kun mentalt. Så det er hode ditt som gjør at du tror at det ikke er noe positive ting igjen, når det faktisk er det. Prøv å fokusere på de små tingene, du må starte med å ta et lite skritt om gangen. Livet er kanskje ikke så ille som du tror det er. Ta tilbake kontrollen, slipp ut følelsene dine, ikke hold dem inn. Ikke bli for komfortabel i denne depressive tilstanden, du er i stand til å forandre det, husk du har kraften, så bruk den.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

 

Hanged man and nine of swords

Today is about trying to get out of your head. You are depressed and feel like there is no light left to shine. Do not forget all this is mental. Therefore, it is your mind making you believe that there is nothing positive left when there actually might be. Try to focus on the little things, start by taking one small step at a time. Life might not be as bad as you think it is. Take back the control let out your emotions do not hold them in. Do not get too comfortable in this depressive state you are able to change it you have the power, so use it.

Legg igjen en kommentar