Dagens Tarot Kort Mandag 28 Januar 2019

Djevelen og to av sverd.

I dag har du muligheten til å starte på en veldig feil reise på veien til selvdestruksjon. Du kan heller ikke være villig til å se hvordan ting er rundt deg eller hvordan ting kan forbedre seg. Dette er alt ditt sinn gjør at du blir manipulert ved å tenke at alt er dårlig. Livet er ikke dårlig, du har bare en dårlig dag. Bekymret som dagens handlinger kan ha en stor påvirkning på ditt fremtidige liv. Ikke la tankene dine fortsette å dra deg ned. Ta tak i kontrollen og gjør dagen din til en positiv.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

 

Devil and two of swords

Today there is a slight chance for you to start on a very wrong journey. On the path of self-destruction. You cant, nor are you willing to see how things are around you or how things can improve. This is all your minds doing. You are being manipulated in thinking that everything is bad. Life isn't bad, you are just having a bad day. Be careful as your actions of today can have a major impact on your future life. Don't let your thoughts keep dragging you down. Seize control and turn your day into a positive one.

Legg igjen en kommentar