Dagens Tarot Kort Mandag 21 Januar 2019

Dagens Tarot Kort Mandag 21 Januar 2019

Yppersteprestinnen og fire av mynter.

Du kan være redd for å ta risiko, både økonomisk og følelsesmessig, for frykt for å miste alt du har oppnådd så langt. Som et resultat kan du være vagt ulykkelig og uoppfylt. Dypt ned du begynner å innse at du har solgt ut for en konservativ og altfor "trygg" tilnærming til livet...

Yppersteprestinnen og fire av mynter.

Du kan være redd for å ta risiko, både økonomisk og følelsesmessig, for frykt for å miste alt du har oppnådd så langt. Som et resultat kan du være vagt ulykkelig og uoppfylt. Dypt ned du begynner å innse at du har solgt ut for en konservativ og altfor "trygg" tilnærming til livet. Denne holdningen er et uttrykk for ekstrem tilknytning til verdens materielle "ting" og er usunn på lang sikt. Se etter områder i livet ditt som kan være ubalanse eller som krever større fremsyn og visdom. Kunnskaper om hvordan du fikser det, kommer ikke gjennom logikk eller intellekt, men gjennom din intuisjon så legg til side en tid når du kan meditere og lytte til din egen indre stemme. Din intuitive følelse akkurat nå gir deg nyttig og nyttig informasjon og hjelper deg til å bli mer i kontakt med ditt underbevisste sinn.

The high priestess and four of pentacles.

You may be afraid to take risks, both financially and emotionally for fear of losing everything that you have attained so far. As a result, you may be vaguely unhappy and unfulfilled. Deep down you are starting to realise that you have sold out for a conservative and overly ‘safe’ approach to life. This attitude is an expression of extreme attachment to the material ‘things’ of the world and is unhealthy in the long-term. Look for areas in your life that may be out of balance or that require greater foresight and wisdom. Knowledge of how to fix it will not come through logic or intellect but through your intuition so put aside a time when you can meditate and listen to your own inner voice. Your intuitive sense right now is providing you with useful and helpful information and is assisting you to become more in touch with your subconscious mind.

 

Ring en av våre profesjonelle tarotister

Legg igjen en kommentar