Dagens Tarot Kort Lørdag 29 Desember 2018

Dagens Tarot Kort Lørdag 29 Desember 2018

Djevelen og ni av sverd.

I dag kan være en tøff dag, ser ut som du er helt og fast tapt i dine egne tanker. Du kan til og med føle det som om det ikke engang er verdt å komme deg ut av sengen. At du tror på at ingenting er din feil, og du ikke kunnet ha endret utfallet. Det er ikke slik det er. Livet vil alltid ha sine oppturer og nedturer. Vi må ta ansvar for våre egne handlinger og ikke klandre det på verden. Du må se dypt inne i deg selv og reflektere. Dine tanker manipulerer deg til å føle deg som om verden er over. Se på hva som er rett foran deg og hvordan du kan endre det, ikke la tankene dine styre deg. Prøv å skrive ting ned slik at du kan se klart at ikke alt er dårlig eller til og med over. Ikke gi bort din kraft, ta den tilbake.

The devil and nine of swords

Today might be a tough day as you are completely stuck and lost in your thoughts. You may even feel as if it’s not even worth it to get out of bed. Believing as if nothing is your fault and you could never have changed the outcome. This is not the case. Life will always have its ups and downs. We need to take responsibility for our own actions and not blame it on the world. You need to look deep within yourself and reflect. Your thoughts are manipulating you to feel as if the world is over. Look at what is right in front of you and how you can change it; don’t let your mind rule you. Try writing things down so you can see clearly that not all is bad or even over. Don’t give away your power take it back.

Ring en av våre profesjonelle tarotister

Legg igjen en kommentar