Dagens Tarot Kort Torsdag 27 Desember 2018

Dagens Tarot Kort Torsdag 27 Desember 2018

Ypperste prestinnen og knekten av staver.

I dag handler det om å gjøre fysiske bevegelser og i dag er den beste dagen for det. Ting går bra nå, så ikke stopp opp.

Tro på hva du klarer å oppnå og hvor mye mer potensial du fortsatt har. Selv om det er en positiv dag, kan du plutselig føle deg litt nede, da ikke alt kan skje i dag. Ikke bekymre deg over alt. Ting skjer når det skal alt til sin tid. Du har balansen til å fortsette det gode arbeidet, så ikke begynn å analysere situasjonen eller livet ditt. Alt du trenger å gjøre er å stole på ditt høyere selv og dine instinkter, din reise er sann, tvil ikke på det.

The high priestess and knight of wands

Today is about your physical movement and it’s the best day for it. Things are going at a good pace so don’t stop now. Believe in what you are achieving and how much more you still have the potential for. Even though it’s a positive day, you can suddenly feel a bit down, as not all will happen today. Don’t worry all in good time. You have the balance to keep up the good work, so don’t start over-analyzing your situation or life. All you need to do is to trust in your higher self and your instincts, your journey is true don’t doubt that.

Ring en av våre profesjonelle tarotister

Legg igjen en kommentar