ER ALLEREDE IMMIGRASJONS AVTALEN

ER ALLEREDE IMMIGRASJONS AVTALEN SKREVET UNDER,

SLIK AT PRESSEN ALLEREDE HAR FÅTT MUNNKURV

Dette kom før avtalen.

Så kommer noen tanker igjen til denne damen i natten. Og jeg undres når to av våre største aviser bruker forsiden sin til å skrive om Farmen, hva skjer?

Er det ingenting viktigere enn en uenighet blant reality deltakere som engasjerer? Jeg må virkelig si jeg drar meg i håret og blir faktisk også en smule forbannet ” som det heter, men kanskje ikke skal sies mer”

Eller er det blitt slik at vi ikke skal vite hva som foregår i samfunnet og verden ellers? Jeg velger det at vi ikke skal vite og at vi fortsatt skal ”inndoktoreres med at vi lever i verdens rikeste land, og har ingen ting å bekymre oss over. Det er bare ikke mulig dette her.

Og ja, jeg så på Farmen ”ønsker å bo slik selv jeg, bare jeg vil ha strøm og vann” Så jeg liker å se på det. Det er liksom litt av drømmen til denne damen her. Og få leve i fred og harmoni med moder jord.

Og kanskje det er for at jeg ikke er helt med på å se hvordan ting utvikler seg, kanskje jeg er gammeldags og ønsker andre verdier og andre engasjement enn det jeg ser i dagens samfunn. Men forsetter det slik så føler jeg vi virkelig mister alt av selvbestemmelsesrett til vårt eget liv.

Har vi glemt realiteten og har vi lukket øyene for det som skjer rundt omkring? Eller er det bare man at føler at den er utrygg og vi lukker øynene for den?

Jeg er absolutt ikke redd for fremtiden min, den frykter jeg ikke. Men jeg kan vel trygt si at jeg ser litt skremmende på mine barnebarns fremtid.

Vi har politikere som krangler, og kaller hverandre det ene og det andre.

Og som får all verdens tid på det i nyheter og i aviser om hvem som sa ditt og hvem som har seg med hvem. Gjør opp på kammerset og hold fred. Det er jo rene barnehagen. Har nesten lyst og si voks opp og gjør det du er satt der til og gjøre. Slutt og furt.

Som jeg føler det, fraskriver de seg et hvert ansvar, så fort de kommer til makten. Som attpåtil bruker av sin dyrebare tid for å sørge for at 2 flasker vin fjernes fra taxfree kvoten. Og jubler vi fikk igjennom en viktig sak. Vi vant hurra.

Ja, det er viktig sak i norsk politikk. Hjelpe meg sier jeg. Og dette får de betalt for av deg og meg. Nei, da tar jeg meg med en kartong sigaretter i stedet, selger den for kr. 500,- og kjøper 5 flasker vin i stedet på polet for de pengene. Så da har jeg 5 flasker i stedet for 2. Hurra for en logistikk. Og hurra for en politikk. Da kan det jo bare bli at jeg får et større problem da. Jeg kan jo i verste fall, drikker mer vin.

Når da to store aviser er mer opptatt av Farmen, enn Fredsprisen, Immigrasjonsavtalen, ja da undres jeg virkelig.

Har de fått munnkurv allerede, ja pressen skal jo nå også har regler. Men det har de jo egentlig hatt lenge. Jeg undres finnes virkelig en god journalist som tørr og ta og skrive og få det trykt på papiret, det han/henne ønsker, når redaksjon sier nei.

Det er vel kanskje ikke journalisten, men redaksjonen man skal spørre.

Det er jo de som skal godkjenne og stopper de, og det tror jeg de ofte gjør. De eies vel også på en eller annen måte. ” av et politisk parti.

Nei det legges mye lokk på hva som skjer for oss vanlige borgere. Vi skal ikke vite for mye. Vi skal bare være med uten å få lov og stille? eller være med å bestemme hva vi ønsker for vårt land.

For de som ”styrer” vet best. De er jo ute og ser hva som skjer i samfunnet. De besøker jo aldershjem, sykehus m.m. Da kjøres de til døra med ”bodyguards” hvorfor det da? Det har jeg undret meg over mangen enn gang. Det er jo så trygt. Da kan de vel ta offentlig kommunikasjon midler som deg og meg. For snart kan vi selge bilen, det er vel snart ikke lov å ta førerkort heller. Det er vel det neste. Da blir det også slutt med å kjøre barna til aktiviteter. Det er jo så trygt nå.

Det at den ene etter den andre av offentlige personer forgriper seg skal hysjes ned. Baby på noen måneder blir forgrepet av en offentlig person, det var 3 min på nyhetene og så ble det stille. Ingenting i aviser eller noe som helst. Skal det ikke komme frem til oss. Nei det gjelder nok å dekke sine egne.

Ikke for at jeg ønsker å lese om slikt, men det kan være påminnelse om at det skjer og vi skal være litt på vakt. Men jeg ønsker heller ikke å se at forsiden preges av Farmen.

Og jeg liker ikke at de tror at det virkelig er det folk, egentlig trenger å vite eller bry seg om. Om det er slik at det reality serier som skal være det som engasjerer folk da blir jeg sjakk matt for da er også folket blitt det.

Jeg tok en test og skrev også et innlegg rundt Farmen på FB, og ja jeg er litt sjokkert. Og som alle vet så kommer det jeg rett ut fra den damen her. Og det var min mening og tanker rundt det konflikt. Jeg har så langt fått over 350 Liks på det.

Så la jeg ut om Immigrasjonsavtalen og fikk 3 likes.

Det er jo sjokkerende i å for seg. Er det virkelig blitt slik at vi alle lever i et reality show. Og skaper illusjoner, som ikke er levedyktig i vårt samfunn.

Det reality Showet vil jeg ikke være en del av og da ønsker jeg å hoppe av og få det huset i skogen, hvor jeg kan være selvforskyldt og lære mine hvordan overleve, av moder Jord frukter. Og at realiteten kan komme og uten erfaringer og viten kan man plutselig en dag bli vekket og ser at vi lever i The Handmanns tale. Og da, hvem vet.

The handmanns tale, har jeg skrevet om på tideligere blogg. ”

Kanskje noen vil kalle meg en konspirasjonsteoretiker” men det gjør ingenting.

Legg igjen en kommentar