Dagens Tarot Kort Tirsdag 18 Desember 2018

Dagens Tarot Kort Tirsdag 18 Desember 2018

Stjernen og ess av mynter.

I dag er en dag du må la dine bekymringer ligge. Disse kortene gir deg en følelse av sikkerhet og følelsesmessig stabilitet. Ting begynner å vise muligheter. Du har vært på en veldig emosjonell berg og dalbane og nå begynner det å roe seg. Ditt harde arbeid begynner i dag å betale seg. Dette vil også fortsette inn i desember, januar og februar også. Risikoen du har tatt har vært verdt det til slutt. I dag er det en god dag å føle seg stolt av hva du har oppnådd og alt du skal til.

The star and ace of pentacles

It is time for you today to leave your worries behind. These cards give you a sense of security and emotional stability. Things are starting to show promise. You have been on a very emotional roller-coaster and now it is starting to settle. Your hard work is starting today to pay off. Furthermore, this will also lead into December, January and February as well. The risks you have been taking have been worth it in the end. Today is a good day to feel proud of what you have achieved and all you are going to.

Ring en av våre profesjonelle tarotister

Legg igjen en kommentar