Dagens Tarot Kort Mandag 17 Desember 2018

Dagens Tarot Kort Mandag 17 Desember 2018

De elskere og fem av beger

I dag er ikke dagen for deg å sitte og sulke. Gå utenfor, gjør noe annet. Du må bryte denne selv destruksjon som du er har vært inne i. Dine følelser blokkerer dine fremtidige muligheter, bare du står i veien for deg selv. Stå opp og se på hva du fortsatt har, husk at ikke alt er borte. Du må slutte å handle som et offer, du kan ikke skylde på alle andre for dine sorger. Du bestemmer selv hvor lenge du vil føle og bli sittende i denne situasjonen. Tider har vært vanskelig, ja, og du har blitt skadet ja, men tiden helbreder alle sårene til slutt. Ikke fortsett å gjøre det evig.

The lovers and five of cups

Today is not the day for you to sit and sulk. Go outside, do something different. Break this pattern of self-destruction. Your emotions are blocking your future possibilities, only you are standing in your own way. Stand up and look at what you still have, remember not all is gone. You need to stop acting like a victim; you can’t keep blaming the world for your sorrows. You decide on how long you want to feel and stay in this situation. Times have been hard, yes and you have been hurt, but time heals all wounds in the end. Don’t keep making it everlasting.

Ring en av våre profesjonelle tarotister

Legg igjen en kommentar