Dagens Tarot Kort Torsdag 13 Desember 2018

Dagens Tarot Kort Torsdag 13 Desember 2018

Døden og ni av sverd.

I dag kan du føle deg som om alt suger, livet er fryktelig, og du vil ikke komme deg ut av sengen. Bruk dagen i dag som en dag til virkelig å få opp alt sinne, frykt og sorg. Sett virkelig følelser til dine tanker. Dette er ikke en dag for deg å begynne å gjøre nye ting eller ta på nye prosjekter. Slapp av og virkelig gå dypt inne i deg selv for å se hva som egentlig er problemet. Er det så stort som du tror eller trenger du bare en dag til å føle skit om alt? Noen ganger er det ok å Ikke presse deg selv for å være positiv og se lyset i dag. Noen ganger er det viktig at vi tar litt tid å virkelig gå gjennom alle de negative tingene i livet, og nyte dem.

Death and nine of swords

Today you may feel as if everything sucks, life is horrible and you don’t want to get out of bed. Use today as a day to really feel this anger, fear and sorrow. Really, put emotions to your thoughts. This is not a day for you to start doing new things or taking on new projects. Relax and really go deep within yourself to see what is really the problem. Is it as big as you think or do you just need a day to feel crap about everything? Sometimes that ok too. Don’t pressure yourself in being positive and seeing light today. Sometimes it's important we get to take some time to really go through all the negative things in life.

Ring en av våre profesjonelle tarotister

Legg igjen en kommentar