Dagens Tarot Kort Tirsdag 4 December 2018

Dagens Tarot Kort Tirsdag 4 December 2018

Ypperste presten og tre av sverd.

I dag er du ikke så sterk når det gjelder den mentale holdning til livet. Du har lett for å mimre over fortiden i dag og kan føle håpløshet når du tenker på fremtiden. I dag handler det ikke om å holde seg fast i fortiden eller la deg synke ned i denne håpløsheten, det handler om å se alle fremtidens muligheter. Ikke vær redd for å be om hjelp når ting er for tungt. Ikke la tidligere situasjoner få styre i ditt nåværende liv. Bare du bestemmer hvor god eller dårlig dagen din vil være, så ta et dypt åndedrag se på omgivelsene dine og snu det rundt gjør det til den beste dagen noensinne. Omgi deg med latter og kjærlighet, slik at du ikke vil føle deg helt alene i dag.

The Hierophant and three of swords.

Your mental attitude towards life is not at its strongest today. You may be reminiscing in the past and feeling a little hopeless about your future. Today is not about staying stuck in the past or letting in this hopelessness, it’s about seeing the future possibilities. Don't be afraid to ask for help when things are too though. Don’t let past situations interfere in your present life. Only you decide how good or bad your day today will be, so take a deep breath look at your surroundings and turn it around make it the best day ever. Surround yourself with laughter and love so that you won't feel alone today.

Ring en av våre profesjonelle tarotister

Legg igjen en kommentar