Dagens Tarot Kort Torsdag 29 November 2018

Dagens Tarot Kort Torsdag 29 November 2018

Djevelen og ti av beger.

I dag er det viktig at du tar et overblikk over livet ditt. Føler du deg så lykkelig som det ser ut fra utsiden? Du kan føle det som en forandring er umulig, som om du ikke har noe du skulle ha sagt. Prøv å gi litt av deg selv til omverdenen og slutte å late som alt er perfekt. Du har god støtte rundt deg, venner og familie, men de kan ikke lese tankene dine. Du må spørre dem om hjelp i denne situasjonen. For deg å holde deg taus og late som vil bare gjøre det verre i det lange løp. Endringer kan ikke skje uten at du gjør dem. Du har kraften ingen andre. Bare fordi det kan føles trygt på en måte, betyr ikke at det er sunt.

The devil and ten of cups

Today it is important for you to really look at your life. Do you really feel as happy as it looks from the outside? You might feel, as a change is impossible as if you can’t say anything. Try to show yourself to the outside world and stop pretending everything is perfect. You have good support around you, friends and family but they can’t read your mind. You need to ask them for help in this situation. Staying and pretending will only make it worse in the long run. Changes can’t happen without you making them. You have the power no one else. Just because this may feel safe in a way doesn’t mean it’s healthy.

Ring en av våre profesjonelle tarotister

Legg igjen en kommentar