Dagens Tarot Kort Tirsdag 27 November 2018

Dagens Tarot Kort Tirsdag 27 November 2018

Ypperste prestinnen og to av staver.

I dag handler det om å velge mellom den ene eller den andre. Du kan ha to eller flere planer du vil starte på, men ikke valgt hvilken som passer best for deg ennå. La din indre stemme og ditt høyere selv veilede deg i hvilken retning som passer for deg. Likevel, uansett hvilken vei eller plan du velger, vil det være den rette for deg. Du har kontakt med dine åndelige guider som vil hjelpe deg til opplysning.

The high priestess and two of wands

Today is about making a choice between one and the other. You might have two or more plans that you want to start on, but not choose which one suits you best yet. Let your inner voice and your higher self-guide you in which direction is suited for you. Nevertheless, no matter what path or plan you choose it will be the right one for you. You are connected with the spiritual guides that will help you towards enlightenment.

Ring en av våre profesjonelle tarotister

Legg igjen en kommentar