Dagens Tarot Kort Fredag 23 November 2018

Dagens Tarot Kort Fredag 23 November 2018

Ypperste prestinnen og tre av staver.

Dagens kort viser deg en følelse av åndelig veiledning som vil hjelpe deg med å gå fremover. Du har kanskje allerede begynt å handle rundt planene dine eller du planlegger å gjøre det i dag. Ta ett steg om gangen og lytt til din indre stemme slik at den kan veilede deg. Du kan også få råd og veiledning fra andre rundt deg. Du kan til og med se ting i et annet perspektiv, noe som gjør deg mer positiv i dag. Ikke alt er klart, men ikke bekymre deg alt til sin tid. Ditt høyere selv vet hvordan den skal veilede deg.

The high priestess and three of wands

Today’s cards are showing you a sense of spiritual guidance that will help you move forward. You may have started to act on your plans or are planning to today. Take one step at a time and listen to your inner voice to guide you. You can also receive advice and guidance from others around you. You may even be able to see things from a different perspective, making you more positive towards the day. Not everything is clear but don’t worry all in good time. Your higher self-knows how to guide you.

Ring en av våre profesjonelle tarotister

Legg igjen en kommentar