Kalanchoe Daigremontiana

 kalanchoe daigremontiana
kalanchoe daigremontiana
Kjære alle sammen, jeg deler i dag, fra hagen min som vanlig, om den fantastiske yngleblad eller kalanchoe daigremontiana, vitenskapelig navn Bryophyllum Daigremontianum, fra den Crassulaceae familien, opprinnelig fra Madagascar.
En av de medisinske kalanchoe, de bladene brukes spesielt til å kurere kreft (tørrblad i infusjon, 2 kopp om dagen), som fersk juice (tilsett vann for å gi mer volum) og råblad i salat. Behandles også sykdommer relatert til cellulær skade, dype sår og gangren, infeksjoner, brannskader, tumorer, abscesser, reumatisme, betennelser, høyt blodtrykk, steiner i nyrene, diaré, psykiske sykdommer som schizofreni, panikkanfall og frykt.
Dens handling kan strekke seg utover de nevnte punktene, siden helbredelse av cellulær skade forekommer i mange organer i kroppen.
Planten er også anti-inflammatorisk, antihemoragisk, snerpende og helbredelse hvis brukt ekstern som knuste blader i form av lapp, og juice av bladene med olje eller vaseline, som en salve.
Ikke bruk dem under graviditet fordi de kan stimulere livmoren. Det er ikke tilrådelig å bruke anlegget kontinuerlig i lange perioder hvis ingen behandling skal utføres. Pasienter som har lidd hjertesykdom måtte konsultere en lege.
Ha en fin dag!!!
Med kjærlighet, fra Agustina

 

 

Legg igjen en kommentar