Dagens Tarot Kort Torsdag 22 November 2018

Dagens Tarot Kort Torsdag 22 November 2018

Styrken og fem av sverd

I dag handler det om å finne styrken i deg selv, slik at du ikke sitter fanget i den mentale holdningen du har om deg selv. Gjør noen forandringer i hvordan du snakker til folk rundt deg, da dette kan gjøre at du slipper unna konflikter i dag. Ikke stikk noen i ryggen eller trå noen på tærne. Du må holde tankene dine for deg selv. Du kan føle deg som om du blir behandlet urettferdig eller mishandlet av folk i din innerste sirkel. Husk dette behøver ikke være hundre prosent sant, for dette kan være hva du tror og tenker og ikke hva hjerte føler. Du har styrken til å gjøre dette til en positiv dag, men hvis du ikke klarer det, kan det bli en veldig mentalt utfordrende dag.

Strength and five of swords

Today is about finding the strength within yourself, so you don’t get too caught up in your mental attitude. Be wary of how you speak to people around you today, as it might create unnecessary conflict. Don’t stab anyone in the back or step on their toes. You need to keep your thoughts to yourself. You may feel as though you are being treated unfairly or mistreated by people in your closes circle. Nevertheless, this may not be the hundred per cent truth, as its what your mind thinks not what your heart feels. You have the strength to make this a positive day but if you lose it, it can become mentally challenging.

Ring en av våre profesjonelle tarotister

Legg igjen en kommentar