Dagens Tarot Kort Onsdag 21 November 2018

Dagens Tarot Kort Onsdag 21 November 2018

Keiserinnen og to av beger.

I dag er en dag for kjærlighet og romantikk. Hvis du har en partner men har du ikke, så handler det om å gjøre noe med mennesker eller dyr som du elsker. Skjem dem bort med mat og godt drikke eller la dem skjemme deg bort. Det er en perfekt dag å gjøre ting sammen som to. Ekteskap, å signere en kontrakt, bli gravid, gå på en date spiller ingen rolle hva det er så lenge det er alt du gjør det som to. I dag er det ikke en dag å bli sittende alene sammen med "kattene". La kjærligheten fylle ditt hjerte og la det overraske deg med sine underverk.

Empress and two of cups

Today is a day for love and romance. If you have a partner or not it is about doing something with people, you love. Wine and dine them or let them wine and dine you. It’s a perfect day to do things as two. Marriage, signing a contract, getting pregnant, going on a date doesn’t matter what it is as long as it’s all the things you do as two. Today is not a day to be spent home alone with “the cats”. Let the love fill your heart and surprise you with its wonders.

Ring en av våre profesjonelle tarotister

Legg igjen en kommentar