Dagens Tarot Kort Mandag 19 November 2018

Dagens Tarot Kort Mandag 19 November 2018

Solen og ni av mynter.

I dag kan du føle deg som om du har oppnådd det du ønsket. Så vær ikke redd for å fortelle verden og dele det med dine kjære, familie eller venner. Feire disse følelsene med andre og ikke bare deg selv. Kanskje invitere dine kjære ut til middag eller på kino, noe som gjør dagen litt mer spesiell. Du har jobbet hardt for alt du har oppnådd i livet og akkurat nå, så vær stolt av det og deg selv. I dag er det ikke en dag å tenke på hva du skal gjøre i morgen, det er en dag for å leve i dag, nyte hver time.

The sun and nine of pentacles

Today you may feel as if you have achieved what you wanted. So don’t be afraid to tell the world and share it with your loved ones, family or friends. Celebrate these feelings with more than just you do. Maybe invite your loved ones out for dinner or to the cinema, something to make the day that little bit more special. You have worked hard for everything you have achieved in life and the present moment, so be proud of that and yourself. Today is not a day for thinking about tomorrow today is a day for living in the present moment, second, minute and hour.

Ring en av våre profesjonelle tarotister

Legg igjen en kommentar