Dagens Tarot Kort Lørdag 10 November 2018

Dagens Tarot Kort Lørdag 10 November 2018

Stjernen og ridderen av sverd

I dag handler alt om deg og din mentale holdning. Det er viktig for deg å fokusere på hvordan du bruker dine egne ord for å beskrive deg selv. Du har vært gjennom en følelsesmessigst reise, og det har ikke vært lett for å si det mildt. Så ikke vær så dømmende mot deg selv, vær snill og mild, se de positive tingene i deg selv. Husk dårlige tanker skaper også en negativ holdning. Omgi deg med positive mennesker som kan oppmuntre deg slik at du kan føle deg lykkelig, folk som elsker deg. I dag er det en god dag å være omgitt av barn. Ikke ta noe på alvor eller over analyser, kom deg ut og ha det gøy. Latter er veien til et lengre og lykkeligere liv.

The star and knight of swords

Today is all about you and your mental attitude. It is important for you to focus on how you use your own words to describe yourself. You have been through an emotional journey and it has not been easy, to say the least. So don’t be so judgmental. Be kind and gentle; see the positive things within you. Remember bad thoughts also create a negative attitude. Surround yourself with positive people who can encourage you to feel happy, people who love you. Today is a good day to be around children. Don’t take anything seriously or over analyses, get out and have fun. Laughter is the way to a longer and happier life.

Ring en av våre profesjonelle tarotister

Legg igjen en kommentar