Å få lov til å hjelpe.

Lenge syntes jeg at det å være medfødt klarsynt var vanskelig for meg å forholde meg til. Hvorfor så jeg ting, merket jeg ting - som ingen andre så. Derfor valgte jeg tidlig at tarotkort er min vei, et av redskapene jeg bruker for å få klarsynet tydelig fram.


Tarotkort er 'sjeles speil'. I et alminnelig speil kan vi se hvordan vi ser ut utvendig. Tarotkort er speilbildet av ditt indre, sjelen din, følelsene dine og energiene dine.

Etter ha tatt en utdannelse som tarotist har jeg utviklet min egen måte å jobbe med kortene, en mer intuitiv måte. Kortene snakker til meg, med deres eget språk og lever sitt eget liv. Det som betyr en ting til en klient, kan neste dag bety noe annet til en annen klient, innenfor samme tema, men noe nytt. Jeg bruker klarsynet til å hjelpe meg med å tyde kortene hver gang. Dette gjør at jeg hele tiden bruker klarsyn og utvikler dette, og at det som kommer via kort og klarsyn er 'spot on'.
Første gang jeg hadde en 'offisiell' klient, glemmer jeg aldri. Jeg var spennt på den gode måten. Ikke nervøs - for jeg hadde lagt kort og brukt klarsyn i mange år. Jeg ble kontaktet av en bekjennt som hadde en stor beslutning som vedkommene skulle ta, en livsendrene beslutning. Før klienten kom, gikk jeg rundt og tennte stearinlys, samlet energien og renset med salvie , mens jeg tenkte på at klienten skulle ta en stor beslutning, som ville endre livet uansett hva klienten valgte. Jeg gikk rundt med tarotkortene og blandet disse mens jeg renset dem. Med ét 'hoppet' et kort ut fra bunken og landet foran min høyre fot. Høyre side er handle-siden, mens venstre er 'hjerte' følelses-siden. Før jeg tok kortet opp, tenkte jeg, 'lurer på, om det er det beslutningen handler om'. Kortet la jeg på bordet, uten å se på det. De andre kortene lot jeg ligge i en bunke ved siden av.

Da klienten kom, snudde jeg kortet og forklarte hvilken betydning jeg la i det. Klienten mente det var 'spot on' - og vi fikk en god snakk om hvilken situasjon hun stod i, hva kjernen i problemet egentlig er, fikk boret oss helt inn til der det gjorde 'vondt'. Klienten fikk ikke ET endelig svar på sin utfordring, men vi fikk gjennomarbeidet situasjonen, fant fram til fler måter å se situasjonen på og fant fram til en plan som handlet om hvordan klienten skulle komme fram til svaret. For det viktig at klienterne selv tar ansvar for deres eget liv.  Jeg kan hjelpe med å se hvilke muligheter som forefinnes og hjelpe med å finne en måte/plan for å komme fram til løsningen. Klienten mente at jeg hadde løftet sløret fra øynene og byrden fra skuldrene, og fant selv fort fram til svaret med redskapene vi hadde kommet fram til.

Det er så deilig å få lov til å hjelpe andre med å finne veien deres.
Klem Kristina <3

Legg igjen en kommentar