Har vi levet før

Har vi levet før?

Kjenner du følelsen? Du har akkurat møtt et nytt menneske, dere faller i ‘hakk’, og det er som om dere har kjent hverandre alltid. Eller du er et nytt sted, men vet hvor  du skal gå, som om du har vært der før?
Ofte møter jeg folk, som jeg fornemmer at jeg har møtt før, ikke bare møtt før, men noen jeg har kjent veldig godt.
For nylig traff jeg igjen en som jeg har kjent ‘alltid’. Det får meg igjen til å tenke over, noe som jeg tror på, det at jeg har levd før. Det er en enormt stor tanke å forholde seg til. Mange mennesker har vanskelig for å tro at det kan være rigtig.
Motbevis meg, gi meg beviser på at JEG tar feil.

Jeg ønsker ikke å missjonere, eller å ‘farge’ hva du skal synes, mene og tro. Men her på bloggen min, her er jeg meg, og her forteller jeg mine meninger om hva jeg tror på. For meg virker det veldig rart om sjelen min bare skulle vandre her på jorden i de x årene jeg lever.
Jeg tror på at jeg har levd flere ganger, jeg husker små detaljer fra andre liv. Jeg har fått fortalt detaljer fra liv jeg har levd. Er det ren fantasi? Det tenker jeg selv noen ganger, men så ‘støter’ jeg inn i nye mennesker, som er helt fremmede for meg, men det er som om jeg har kjent dem alltid. Eller kommer til et nytt sted, som ikke føles nytt og jeg vet akkurat hvilken vei jeg skal gå, for å komme dit jeg skal.

Det er som at det skal minne meg om at det er så mye vi mennesker ikke skjønner, det er så mye mer, som er så mye større enn oss.
Troen min, intuisjonen min, hjertet mitt, hele sjelen min sier at den har vært her før og kommer også igjen i en annen versjon. For hver gang den er her, så utvikler den seg, den lærer mer, den kan mer, den vil mer. For at alt som jeg har vært igjennom i livet mitt skal kunne gi meg litt mening, så tror jeg at alt er bestemt på forhånd. 
*Jeg tror at sjelen min har valgt dette livet, disse utfordringene, for å  kunne bli en bedre utgave av seg selv.
* Jeg tror også på at jeg omgir meg med noen av de samme menneskene igjen og igjen, men i nye og andre relasjoner. 
*Jeg tror at når jeg møter en som var super vigtig for meg i et tidligere liv, så merker jeg det – i dette livet. Og jeg vet det med en gang – jeg tror at alle kan merke det, om de tørr. Tørr du?
<3 Kristina

 

Legg igjen en kommentar