Jording Tekniker

Jording tekniker
Jording Tekniker Skrevet av sabrina

Finn en behagelig sitte stilling med begge føttene plasert godt på gulvet / bakken. (Fungerer best barfot) Begynn med å lukke øynene og ta tre dype åndedrag. De to første inn gjennom nesen og ut gjennom munnen, så den siste inn igjennom munnen og ut igjennom nesen din. Nå vil jeg at du skal visualisere føttene dine til rotter, lange sunne sterke røtter som om du var en del av mors natur. Disse røttene begynner da å krysse sakte ned i bakken under deg, helt inn i jorden. Når røttene dine har kommet til jorden, starter du med å absorbere alle vitaminer og mineraler du trenger. Føler det å reise opp dine røtter inn i fotsålene dine, i bena og torso. Føle det utvide og intensivere hele resten av kroppen din til den når toppen av hodet ditt. Når du føler deg fullstendig generert, begynner du å se røttene reise oppover, sakte blir mindre og mindre jo nærmere de kommer. Når de sakte forlater jorden, se røttene vende tilbake i føttene. Mens denne forandringen skjer, får du følelsen av å være jordet, ryddig og avslappet. Ta tre siste pusten akkurat som du gjorde i begynnelsen. De to første inn gjennom nesen og ut gjennom munnen din, så den siste i gjennom munnen og ut gjennom nesen din.

Tid: 1min- 5min