Hvordan identifisere man en sjelevenn i 10 trinn


Hvordan identifisere man en sjelevenn i 10 trinn.

Skrevet Av Sabrina Ueland

"En sjelevenn er mennesker som bringer ut det beste i deg, de er ikke perfekte, men de er perfekte for deg."

"Det vi finner i en sjelevenn er ikke noe villig til å tamme, men noe som er villig til å løpe med"

Robert Brault

1. Du har en intens intuisjon

Det er ofte et glimt av anerkjennelse som oppstår når du møter en sjelevenn - noen ganger føles det som fenomenet som manifesterer kjærlighet ved første blikk, og i andre tider er det mer som en sterk følelse av kjennskap.

Dere to mot verden. Sjelevenn ser ofte deres forhold som "oss mot verden." De føler seg så koble sammen at de er klare og villige til å ta på seg ethvert liv, så lenge de har sin sjelevenner ved deres side. Sjelevenn-relasjoner er basert på kompromiss og enhet over alt annet.

Du føler deg trygg og beskyttet. Uansett kjønn av partneren din, bør han eller hun alltid få deg til å føle seg trygg og beskyttet. Dette betyr at hvis du er en mann, ja, din kvinne burde få deg til å føle seg beskyttet også! Din sjelevenner vil få deg til å føle at du har en skytts engel ved din side. Det er noe inni deg. Det er en tålmodig, dyp og dvelende følelse som ingen ord kan omfatte. Så hvis du føler deg komfortabel, energisk og intim med noen, selv om du bare har møtt dem, er det en god sjanse for at dette forholdet vil gå avstanden.

2. Dere er beste venner

Det er en myte at romantiske partnere ikke kan være nær venner, men i sannhet er et sterkt vennskap et grunnlag for en varig romantikk. Når du møter din sjelevenn, møter du også din beste venn!

Dere bare skjønner hverandre, fullfører hverandres setninger eller forstår hva de mener før de selv har sagt noe. Noen kaller de som bruker for mye tid sammen en sjelevennerforbindelse. Du kan oppleve dette med din beste venn eller din mor, men det er et tegn på en sjelevenn når du opplever det med partneren din.

Du møter dem, og innen tjue minutter er det som om du har kjent dem for alltid. Samtale strømmer, du finner antall "matchende punkter" i livet ditt, du har forståelse av hvem de er. Dette betyr at du enkelt "når" hverandre på et dypere nivå enn du vanligvis opplever, du deler en sans for humor og du blir raskt hverandres første støttekilde.

3. Det er gjensidig respekt

Forholdet faller ofte fra hverandre når de to menneskene prøver å forandre hverandre. I motsetning respekterer sjelevenner hverandre på et grunnleggende nivå - og denne respekten er basert på å kjenne hverandre (feil og alt).

Så hvis du virkelig finner deg selv og kan aksepterer noen til tross for deres svakheter og nevroser, og du føler at du blir akseptet tilbake, kan dette være en sjelevenn-forbindelse.

Her er en stor anelse om hvordan du gjenkjenner din sjelevenner. Et sjelevenns forhold vil ikke være forvirrende. Det vil være klarhet, samtidighet og konsistens. Det vil ikke være lange pauser mellom møter eller avstand. På lang sikt vil din erfaring med en sjelevenn ikke øke din angst, det vil lindre det. Eller hvis du går gjennom en grov patch, vil dere jobbe sammen for å komme igjennom det.

De tror på deg. En sjelevenn vil støtte deg og dine drømmer - selv om de ikke forstår dem helt.

4. Déjà vu

Hvis partneren din er din sjelevenn, er sjansen for at han eller hun har vært til stede i tidligere liv. Sjelevenner velger ofte å komme tilbake sammen i samme levetid og utvide hverandre ut i den store verden. Du kan plutselig oppleve flashbacks av din sjelevenn. Du kan kanskje føle en merkelig følelse av déjà vu, som om øyeblikket i tid allerede har funnet sted, kanskje for lenge siden, kanskje i en annen tids setting.

5. Dere har samme visjon av fremtiden

Dette er et av de mest signifikante tegnene på at du har funnet din sjelevenner, fordi det ikke bare er en indikasjon på en dyp forbindelse, men også en av de mest pålitelige predikantene til et godt partnerskap.

Dere er ikke kloner; Det er tider når dere kan være uenig om ting. Men på de store tingene, de som virkelig betyr noe i livet deres, er dere alltid på samme side.

Hvis dere ikke deler nøkkelverdier, tenker på fremtiden deres på samme måte og vil ha samme slags ting ut av livet, vokser dere motstand og begynner å sure forholdet. Så når du møter noen som faktisk ser sitt liv utfolde seg på samme måte du forestiller deg ditt egent, har du slått gull!

Visa Betaling
Visa Betaling

6. Dere utfordrer hverandre

Din ideelle partner vil ikke bare beundre deg for alt du har gjort, men åpne øynene dine for alt du kan gjøre. Dette kan være utfordrende fordi det vil bety at de to av dere ofte oppfordrer hverandre til å bevege seg ut av deres komfortsoner.

Større med dem enn uten dem. En sjelevenn bringer ut det aller beste i deg, og vil minne deg om alle de gode tingene du er når du glemmer det. De er din største og beste medspiller.

En sjelevenn har en kreativ forbindelse, en ekspansiv energi som er fokusert på vekst. Sammen er verden større, våre mål kan være bredere, og vi kan gjøre ting vi trodde vi aldri vi ville gjøre.

Den unike kombinasjonen av utfordring og støtte fra en sjelevenner er imidlertid en viktig katalysator for personlig utvikling og vekst - og i fremtiden er du sikker på å være takknemlig for hverandre for all oppmuntring og forsiktig administrasjon gjennom årene!

7. Du kjemper for forholdet

Ingen relasjon er uten konflikt - selv når sjelevenner kommer sammen. Det vil alltid være hindringer og støt i veien. Men om du prøver å takle familieproblemer, økonomiske bekymringer, sykdom, karriereusikkerhet eller foreldringsproblemer, vil et par som er ment å være sammen, fortsette å kjempe for forholdet.

Det er intens. Et soulmate-forhold kan være mer intens enn vanlige relasjoner, både på gode og noen ganger dårlige måter. Det viktigste er at selv i negative episoder, er du fokusert på å løse problemet og kan se bortom det dårlige øyeblikket.

Når det oppstår konflikt, må det være en ånd av samarbeid, en vilje til å jobbe sammen. Prosessen er ikke fulle av ultimatum-kaste, navneoppringning, trusler om oppgivelse eller fysisk overgrep. Hovedsakelig finner du måter å kjempe sammen for å gjøre ting bedre, fordi du vil begge vil at forholdet skal overleve mer enn du vil forsvare dine egne egoer.

8. Du blir forelsket i hans (eller hennes) feil

Ingen relasjon er perfekt, og selv soulmate-relasjoner vil oppleve oppturer og nedturer. Likevel vil det bli mye vanskeligere å bryte. Soulmates har en lettere tid til å akseptere, til og med lære å elske, og hverandres mangler. Ditt forhold er mer sannsynlig å være en soulmate-kamp hvis dere begge elsker hverandre akkurat som dere hver, aksepterer både de store og forferdelige tendensene vi alle har.

9. Dere kan være fra hverandre, men foretrekker å være sammen

Sjelevenner er i stand til å finne den rette balansen mellom tid sammen og tid fra hverandre. De stoler på hverandre og føler seg fortsatt nært når de gjør separate ting i stedet for å bli konsumert av sjalusi eller angst. De er mentalt uadskillelig. De har ofte en mental forbindelse som ligner tvillinger. De kan hente telefonen for å ringe hverandre på samme tid. Selv om livet kan holde dere fra hverandre, vil deres sinn alltid være i harmoni hvis dere er sjelevenner.

Samtidig, når du er i et forhold til din sjelefrende, vet du også at du er lykkeligst og mer oppfylt når du nyter kvalitetstid som et par. Tross alt hva kan være bedre enn å slappe av med din beste venn, favoritt elsker og største fan.

10. Du er komfortabel med å være autentisk

Det vanlig å ha mange forskjellige masker som du bruker i forskjellige situasjoner for å komme på eller passe inn. Men en av de mest tilfredsstillende tingene med å være med en sjelevenn er at du ikke trenger noen masker. Heller at du er deg seg og det føles som om at dere viser hverandre sanne selv.

Dere ser hverandre inn i øynene. Selv om du har problemer med å se på de fleste når du snakker med dem (og mange mennesker gjør det), kan du se rett på din sjelevenn uten frykt eller ubehag. Det er ingen utfordring i deres blikk, bare forståelse og velkommen. En sjelevenn har en tendens til å se på hverandres øyner når de snakker oftere vanligeenn andre par. Det kommer naturlig fra den dype forbindelsen mellom dem. Ser en person i øyet når man snakker, noe som betyr et høyt nivå av komfort og selvtillit.

Å være ekte på denne måten, åpner dere for det mest dype former for intimitet - og det er ofte på ditt aller første møte at du skjønner at dette fantastiske potensialet er der.

Sabrina Mystic | Synsk tarotist - Numerolog - Sjamanisk healer

♐ Sabrina Mystic

Synsk tarotist - Numerolog - Sjamanisk healer

17 tilbakemeldinger

Visa Betaling

Ring 21569819

20 kr p/m

Snakk med en av våre kjærlighets spesialister i dag