Dagens Tarot Kort Onsdag 3 Okrober 2018

Dagens Tarot Kort Onsdag 3 Okrober 2018

The sun and three of cups.

If you have been going through a difficult time, the cards bring you the message you have been waiting for—that things are going to get better, a lot better! Through the challenges along your path, you have discovered who you are and why you’re here. Now you are filled with energy and enthusiasm for the future and you can already feel success and abundance flowing to you. You are filled with confidence because you know that everything will work out in the end – it always does! Life is good; the sun is shining, and you are on your way to achieving your goals. You’ll feel it in your Solar Plexus chakra, calling you to express yourself fully and authentically and be fully present in the world around you. You have what others want and you are being asked to radiate your energy and your gifts out into the world in a big way. Feel your personal power and use your Divine will to express that power in positive ways.

You are encouraged to gather with your closest friends and have a good time together, talking, laughing, sharing and creating. Together, you receive the love, support and compassion you need right now from one another. You may be inspired to have a girls’ night out, a weekend away, or start a women’s circle so that you can join forces with like-minded people and enjoy each other’s company. The energy is high and you’re here to do amazing things together.

Solen og tre av beger.

Hvis du har gått gjennom en vanskelig tid, gir kortene deg meldingen du har ventet på – at ting skal bli bedre, mye bedre! Gjennom utfordringene langs veien har du oppdaget hvem du er og hvorfor du er her. Nå er du fylt med energi og entusiasme for fremtiden, og du kan allerede føle suksess og overflod som flyter til deg. Du er fylt av selvtillit fordi du vet at alt vil fungere til slutt – det gjør det alltid! Livet er godt; solen skinner, og du er på vei for å nå dine mål. Du vil føle det i din Solar Plexus-chakra, og ber deg om å uttrykke deg selv og autentisk, og være fullt tilstede i verden rundt deg. Du har det andre vil ha, og du blir bedt om å utstråle energi og gaver ut i verden på en stor måte. Føl din personlige kraft og bruk din guddommelige vilje til å uttrykke den kraften på positive måter.

Du oppfordres til å samle med dine nærmeste venner og ha en god tid sammen, snakker, ler, deler og skaper. Sammen får du den kjærligheten, støtten og medfølelsen du trenger akkurat nå fra hverandre. Du kan bli inspirert til å ha en jentekveld, en helg borte, eller starte en kvinners sirkel, slik at du kan gå sammen med likesinnede mennesker og nyte hverandres selskap. Energien er høy og du er her for å gjøre fantastiske ting sammen.