Dagens Tarot Kort Søndag 30 September 2018

Dagens Tarot Kort Søndag 30 September 2018

The Sun and the knight of wands.

People are drawn to you because you can always see the bright side and you bring such warmth into other people’s lives. This beautiful, warm energy is what will get you through the tough times and will help you succeed. You are also in a position where you can share your highest qualities and achievements with others. Radiate who you are and what you stand for. Shine love on those you care about. You need to show ambition and move from where you are now to where you know you should be to increase your effectiveness in the world. There is nothing wrong with ambition if it is channeled in the right way.
This is a time when you will feel enlightened. You can finally see the path ahead of you and through the hardship you have endured, you have attained a new level of insight and understanding. You may have even had a personal or intellectual breakthrough where you have finally unlocked the key to your fundamental ‘being’.

Solen og ridderen av staver.

Folk blir trukket til deg fordi du alltid kan se den lyse siden, og du bringer en slik varme inn i andres liv. Denne vakre, varme energien er det som får deg gjennom de tøffe tider og vil hjelpe deg med å lykkes. Du er også i en posisjon der du kan dele dine høyeste kvaliteter og prestasjoner med andre. Radere hvem du er og hva du står for. Skinn kjærlighet på de du bryr deg om. Du må vise ambisjoner og flytte fra hvor du er nå til hvor du vet at du skal være for å øke effektiviteten din i verden. Det er ingenting galt med ambisjoner hvis den kanaliseres på riktig måte. Dette er en tid da du vil føle deg opplyst.
Du kan endelig se veien foran deg, og gjennom de motgangene du har opplevd, har du oppnådd et nytt nivå av innsikt og forståelse. Du har kanskje selv hatt et personlig eller intellektuelt gjennombrudd der du endelig har låst nøkkelen til ditt fundamentale “vesen”.