Dagens Tarot Kort Tirsdag 18 September 2018

Dagens Tarot Kort Tirsdag 18 September 2018

The wheel of fortune and king of cups.

There are good times and there are bad times. Even if your external environment is difficult and challenging, there will come a time when this will ease off and you will be able to focus more on creating fun and frivolity. If you were to have only good times, you would become less appreciative of what you have. Sometimes the bad times provide the contrast and perspective you need to be able to recognise how blessed you are when the good times come. So, when times are good, enjoy the benefits but do not become complacent because things can change. When times are bad, do not be discouraged because even when things seem their worst it simply suggests that things can only get better! You may also need to alter your present course, move things in a different direction or turn things around to ensure that you are creating the right outcomes in your life. You may need to understand why strong feelings have surfaced and how to best cope with them. It is important that you do not repress emotions but instead explore them with an open heart and an open mind.

Lykke hjulet av formue og konge av beger.

Det er gode tider og det er dårlige tider. Selv om det ytre miljøet ditt er vanskelig og utfordrende, vil det komme en tid da dette vil lette seg, og du vil kunne fokusere mer på å skape morsom og frivolitet. Hvis du bare hadde gode tider, ville du bli mindre takknemlig for hva du har. Noen ganger gir de dårlige tider kontrast og perspektiv du trenger for å kunne gjenkjenne hvor velsignet du er når de gode tider kommer. Så når tider er gode, nyt fordelene, men ikke bli selvtilfreds fordi ting kan forandre seg. Når tider er dårlige, ikke motløs fordi selv når tingene ser ut som deres verste, foreslår det bare at ting bare kan bli bedre! Du må kanskje også endre ditt nåværende kurs, flytte ting i en annen retning eller slå ting rundt for å sikre at du skaper de riktige resultatene i livet ditt. Du må kanskje forstå hvorfor sterke følelser har oppstått og hvordan de skal takle dem. Det er viktig at du ikke undertrykker følelser, men i stedet utforske dem med et åpent hjerte og et åpent sinn.