Dagens Tarot Kort Mandag 3 September 2018

Dagens Tarot Kort Mandag 3 September 2018

Death and ace of pentacles.

The cards is an indication that you need to learn to let go of unhealthy attachments in your life to pave the way to a fuller, more fulfilled life of deeper meaning and significance. Death teaches you to let go of outworn and outgrown ways of life and move forward. This is a time of eliminating excess and cutting out what is not necessary in your life. There are opportunities that are becoming available to you that will help you to manifest your goals and realize your inner potential, whilst at the same time generate some level of income and financial support. You are beginning to see that the world is indeed your oyster and that through careful planning, you can manifest your true goals and desires. On a broader level, the cards indicates abundance in all areas of your life and a general feeling that you are indeed blessed and deserving of everything that comes your way. Operate by the Law of Attraction, and send out positive energy into the Universe so that you may receiveabundance in return.

Døden og ess av mynter.

Kortene er en indikasjon på at du trenger å lære å gi slipp på usunne vedlegg i livet ditt for å bane vei til et fyldigere, mer oppfylt liv med dypere mening og betydning. Døden lærer deg å gi slipp på utrydde og utgrode livsstil og gå videre. Dette er en tid for å eliminere overskudd og kutte ut det som ikke er nødvendig i livet ditt. Det er muligheter som blir tilgjengelige for deg som vil hjelpe deg med å manifestere dine mål og realisere ditt indre potensiale, samtidig som du genererer noe nivå av inntekt og økonomisk støtte. Du begynner å se at verden virkelig er din østers, og at du gjennom forsiktig planlegging kan manifestere dine sanne mål og ønsker. På et bredere nivå indikerer kortene overflod på alle områder av livet ditt og en generell følelse av at duer virkelig velsignet og fortjent av alt som kommer deg. Operere ved lov av attraksjon, og send ut positiv energi inn i universet, slik at du kan motta overflod i retur.