Vær bevisst om hverdagen

Vær bevisst om hverdagen

Velkommen til hjørnet mit!

Spirituell praksis – ukens gode råd til hverdagen!

Mange kaster seg ut i den alternative og spirituelle verden, og glemmer hverdagen.

Du kjenner det sikkert, hverdagen synes kjedelig og triviell.

Du ønsker forandring i deg selv, du lengter etter at livet igjen blir nytt og spennene. Det er nærliggene å benytte deg av innadvente teknikker som meditasjon, pusteteknikker og selvanalyse. Gode teknikker, som jeg anbefaler for å utvide horisonten din, for å utvikle JEG’et. Teknikker som vi kommer tilbake til en annen dag. Teknikker som gir deg INNSIKT og utvikler EVNENE dine.

MEN glem ikke hverdagen, glem ikke livet ditt!

INGENTING vil være mer NYTTIG for deg enn:

  • å lære å leve harmonisk i et forpliktene parforhold

  • å være en velfungerene forelder

  • å takle dagliglivet krav


UKENS GODE RÅD:

Vær bevisst om dagligdagen din. Vær tilstede mentalt i hverdagen din.

Når du er bevisst om dagligdagen din, vil du erfare at ‘bevissthetens lys’, skaper en positiv forandring i psyken din. Bevisstheten vil avdekke det, som alltid har vært der, gi livet ditt klarhet, energi, og illuminsjon.

Hverdagen vil avsløre hemmelighetene sine, for DU vil se på den med NYTT blikk. Du vil lære å nyte den, nyte hverdagen.

Så kan det henne du tenker, det høres jo veldig bra ut, men hvordan gjør jeg det?

For eksempel, kan du starte med å ha fokus på det som skjer akkurat NÅ, ikke det som har skjedd eller det som kommer til å skje. La telefonen ligge når du snakker med andre. Se folk i øynene. Slå av tv. Sett deg ved spisebordet når du skal spise, dekk pent på også selv om du er alene (kanskje aller viktigst når du er alene). Bruk ros, også til deg selv. Gi deg selv et ærlig kompliment. Nyt været – også når det regner.

Gjør en god gjerning hver dag. SMIL – det smitter.

Prøv – det koster ikke noe å prøve. DU kan høyst risikere å få en bedre dag!

<3 Kristina